Horia Brenciu HB Orchestra Live

Horia Brenciu & HB Orchestra Live

Acum poti cumpara online bilete la concertul de Craciun sustinut de Horia Brenciu la Sala Palatului.

 

Horia Brenciu revine in forta pe piata concertelor din Romania cu un Turneu National in 11 orase si un show la Sala Palatului.

Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concerteaza pe 5 noiembrie la Sala Palatului, intr-o impresionanta productie live, alaturi de instrumentistii prestigiosi care alcatuiesc HB Orchestra. Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi si momente surprinzatoare.

„O luna nebuna, o luna muzicala, o luna plina de bucurii! Incepem turneul in forta pe 6 octombrie, la Piatra Neamt si ne oprim pe 5 noiembrie, la Bucuresti! Toamna asta vom avea multe de cantat, multi prieteni de revazut si o groaza de lume de imbratisat pentru ca acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani. 3 ani in care am lansat un album, „40+”, in care am scris o multime de piese noi si in care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat si mai mult de tara si m-a facut sa-i iubesc si mai mult pe romani. De pe 6 octombrie, de la Piatra Neamt, pana pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, fiecare seara de concert va fi unica si va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia astept sa ne vedem.”

Odata cu primul show sustinut in martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou in showbiz-ul romanesc, adaugand concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat in permanenta la public, Horia Brenciu genereaza audientei bucuria de a trai. Un show marca Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist roman.

Evenimentul face parte din Programul national cultural Arta contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul International si pentru Drepturile Omului - CIADO Romania si Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri si de a oferi, in acelasi timp, o alternativa de viata sanatoasa prin consumul de acte cultural-artistice. Accesul se face pe baza de donatie, fondurile sustinand campaniile antidrog.

 

Despre Horia Brenciu

 

Horia Brenciu (n. 27 august 1972, Brasov) este un cantaret, entertainer si prezentator roman de televiziune. A absolvit Colegiul National „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru si Film din Bucuresti si Școala Populara de Arta din orasul sau.

Cantaretul isi face debutul la numai 18 ani, in anul 1990, in trupa Apropo, pe vremea respectiva cantand la pian, si abia mai tarziu remarcandu-se vocal.

Prima aparitie televizata a lui Brenciu a avut loc in vara lui 1993, in productia TVR Concurs de seductie realizata pe litoral, la Costinesti. Concurand cu alti doi tineri, Brenciu a castigat intaietarea pentru favorurile Marinei Scupra. In acelasi timp, trei tinere se luptau sa-l cucereasca pe Tino Furtuna de la „Holograf”.

In octombrie 1993, in calitate de colaborator, a prezentat prima editie a concursului interactiv ROBINGO (TVR). A fost selectat de realizatorul Doru Dumitrescu, dupa vizionarea, inainte de difuzare, a unei emisiuni de jocuri pe plaja, conceputa de redactora Adelina Șuvagau. "Actul de nastere", in lumea televiziunii, i-a fost semnat lui Horia Brenciu in urma acelei vizionari neoficiale. Lansarea lui a coincis cu lansarea unui cunoscut concurs interactiv in Romania, la TVR. In decembrie, acelasi an, a fost angajat la TVR, unde a prezentat formatul concursului pana in 1998. In anul 2000 se muta la Antena 1, unde prezinta emisiuni pana in 2003. Urmeaza o perioada de un an de emisiuni difuzate de catre postul de televiziune National TV.

Celebritatea o va castiga cu adevarat ca prezentator al show-ului "Vocea Romaniei" de la PRO TV unde a activat ca jurat.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.