Horatiu malaele editie speciala decembrie2017

Horatiu Malaele - Editie Speciala

Editie Speciala este un nou proiect marca Horatiu Malaele. Maestrul ironiei si al hazului ascutit va fi secondat pe scena de fiul sau, Bogdan Malaele, si de muzicianul Radu Captari.

 
Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca de la lacrima emotiei la rasul in hohote.

 

Descoperiti unul dintre cele mai noi spectacole de comedie, cu replici spumoase si pline de umor: Editie Speciala, cu Horatiu Malaele

 

Spectacolul s-a bucurat de un mare success la public inca de la prima reprezentatie, fiind plin de umor si improvizatie, intr-un stil tipic pentru evenimentele marca Malaele. Spectacolul reprezinta o bine venita iesire din cotidianul bucurestean pentru cei ce isi doresc o seara savuroasa si plina de replici iscusite, cu un umor sec si monologuri captivante.

 

Horatiu Malaele este insotit pe scena in cadrul acestui spectacol de catre fiul sau cel mare Bogdan Malaele, in timp ce artistul Radu Captari ii va acompania pe plan muzical printr-o serie de piese noi, compuse pe texte ce ii apartin chiar lui Horatiu Malaele.  

Invitati speciali:

  • Bogdan Malaele
  • Radu Captari


Noul spectacol are la baza texte puternice, pline de emotie, pigmentate cu momente "Best of  Horatiu", culese din cele mai bune reprezentatii ale actorului. Muzica special aleasa de Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ale lui Horatiu Malaele, vor intregi acest univers in care veti trai pentru o ora si jumatate.
 
Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie in care Horatiu Malaele poate fi regasit atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Filmul ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul Horatiu Malaele – Editie Speciala din data de 14 Februarie, vor beneficia in mod gratuit de vizionarea peliculei.

Pentru o seara captivanta si plina de umor va invitam sa luati parte la urmatoarea reprezentatie live ce va avea loc pe 14 Februarie 2018 la Cinema Pro. Puteti cumpara bilete Editie Speciala – cu Horatiu Malaele, Bogdan Malaele si Radu Captari de pe site-ul BLT in format fizic sau electronic.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.