Hall of fame holograf 2018 afis

Holograf - Hall of Fame

Cei mai mari artisti autohtoni canta versiuni unice ale super hiturilor HOLOGRAF, intr-o gala in onoarea celei mai titrate trupe rock din Romania.

Programul serii de gala va celebra cei 40 de ani de succes HOLOGRAF si va marca influenta holografilor in industria muzicala romaneasca pe parcursul a mai multe generatii.

 

Hai la evenimentul muzical si monden al toamnei - cumpara acum bilete la HOLOGRAF - Hall of fame, concert sustinut pe 10 octombrie 2018 la Sala Palatului


Pe 10 octombrie, la Sala Palatului, vom avea o seara a excelentei in muzica, in prezenta nu doar a celor mai mari artisti romani, ci si a celor mai importante personalitati ale momentului.


HOLOGRAF - Hall of Fame, o seara in care celebram autenticul, inspiratia, talentul, eleganta, bunul simt si experienta muzicala a tuturor celor care au cantat sub numele HOLOGRAF.


 P.S. HOLOGRAF urca pe scena in gala!

OFERTA EXCLUSIVA BLT!


Cumpara minim 2 bilete la concertul Holograf – Hall of Fame la Categoria I sau VIP si primesti GRATUIT o sticla de vin de mure de la Abundberry.


Plaseaza comanda prin intermediul site-ului www.blt.ro, achita online biletele si te asteptam apoi la sediul nostru pentru a intra in posesia sticlei de vin Abundberry.


Oferta este valabila exclusiv pentru comenzile achitate online (bilete electronice). Dupa ce ai finalizat comanda, daca iti doresti sa intri in posesia sticlei de vin, te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul din pagina de Contact, pentru a stabili detaliile privind ridicarea acesteia de la sediul BLT.


Sticla de vin oferita gratuit nu poate fi expediata prin curier (aceasta va trebui ridicata personal de la sediul companiei noastre).

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.