Hip hop 27 afis

hip hop takeovers #27 // TULUM Mamaia

Ne intoarcem pe litoral cu cel mai fresh vibe si planurile gandite astfel incat sa avem o petrecere cu adevarat memorabila. De aceasta data, vom petrece intr-o locatie noua, intr-un decor deosebit, la TULUM Mamaia, sambata, 17 iulie, incepand cu ora 14:00, la a 27-a editie “hip hop takeovers”.

Formatul evenimentului va fi alcatuit din mese, mai exact mese de cocktail de 4 persoane si mese sitting de maximum 8 persoane, alaturi de un numar limitat de bilete single, asa ca va incurajam sa va rezervati locul din timp, prin confirmarea rezervarii mesei telefonic.

Participarea la eveniment este permisa in urmatoarele scenarii: 1) pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, 2) persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore si 3) rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, va exista un spatiu alocat, asigurat de partenerii de la centru de testare, unde cei ce nu se incadreaza in cele mentionate anterior se pot testa rapid.

Ne dorim sa resimtim prin muzica si vibe esenta evenimentelor din trecut, de aceea incurajam o colaborare intre organizatori si participanti, respectand conduita sociala in prevenirea raspandirii SARS-CoV-2.

Pretul unui bilet este de 50 lei online si 80 lei la intrare. V-am obisnuit cu o audienta numeroasa, dar tinand cont de situatia actuala si normele legale in vigoare, numarul participantilor este limitat, pastrand astfel un control total si tinand cont de normele legislative actuale.

  • Telefon info: 0735.658.904 / 0743.110.329
  • Muzica: HHT residents.
  • Acces: in baza biletului pana in ora 18:00, la masa alocata.\
  • Locatie: TULUM Mamaia.
  • Parteneri: Carlsberg, Schweppes, Mysterium by Jidvei, Jagermeister, Evian, Granini Romania, Vitamin Aqua, Somersby, Kronenbourg Blanc, BLT.ro, Logic Rental.

 

Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.
Minorii nu pot participa la eveniment.

 

In vederea promovarii brand-ului‚ hip hop takeovers’ si a celor partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrari audio, care pot contine vocea si imaginea voastră. Participarea la eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi aceste materiale video/audio/foto pe platformele de Social Media si pe ale partenerilor nostri.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.