Poster creic hiphop

Hip Hop Takeovers #26 / WELL TRAVELED

De cate ori ajungem in zona, spunem “frumos la Cluj!”. Clujenii au venit pe la noi si-au zis “frumos la hip hop takeovers!”. Va asteptam sambata, 3 iulie, incepand cu ora 16:00,  la a 26 a editie ‘hip hop takeovers’: WELL TRAVELED, la CREIC, str. Tiberiu Popoviciu nr. 2-4.

 

Formatul evenimentului va fi alcatuit din mese, mai exact mese de cocktail cu scaune, de 4 persoane si mese sitting de maximum 8 persoane, alaturi de un numar limitat de bilete single, asa ca va incurajam sa va rezervati locul din timp, prin confirmarea rezervarilor meselor telefonic.

 

Daca achizitionati un bilet cu loc la masa este obligatorie confirmarea telefonica la 0743.110.329 / 0735.658.904

 

Pretul unui bilet este de 50 de lei. V-am obisnuit cu o audienta numeroasa, dar tinand cont de situatia actuala si normele legale in vigoare, numarul participantilor este limitat, fiind posibil doar prin achizitionarea biletului in avans, rezervandu-se mese nominal, pastrand astfel un control total si tinand cont de normele legislative actuale.

 

  • Telefon info: 0743.110.329 / 0735.658.904
  • Muzica: HHT residents.
  • Acces: in baza biletului pana in ora 18:00, la masa alocata.
  • Atentie: numar limitat de locuri, fara posibilitatea achizitionarii la intrare.
  • Parteneri: Carlsberg, Schweppes, Mysterium by Jidvei, Jagermeister Manifest, Evian, Granini Romania, Vitamin Aqua, Somersby, Kronenbourg Blanc, Revive, BLT.ro, Amprenta Advertising, Logic Rental.

               Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.

               Minorii nu pot participa la acest eveniment.

 

Ne dorim sa resimtim prin muzica si vibe esenta evenimentelor din trecut, de aceea incurajam o colaborare intre organizatori si participanti, respectand conduita sociala in prevenirea raspandirii SARS-CoV-2.

 

Participarea la eveniment este permisa in urmatoarele scenarii:

  • 1) pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • 2) persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore si
  • 3) rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, alaturi de masca individuala obligatorie. De asemenea, va exista un spatiu alocat, asigurat de partenerii de la testare, unde cei ce nu se incadreaza in cele mentionate anterior se pot testa rapid.

In vederea promovarii brand-ului ‚hip hop takeovers’ si a celor partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrari audio, care pot contine vocea si imaginea voastră. Participarea la eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi aceste materiale video/audio/foto pe platformele de Social Media si pe ale partenerilor nostri.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.