Halloween party edenland park

HallowEden Party

Halloween in stilul Edenland Park – HallowEDEN


In cuvintele lui William Shakespeare, in “cea mai vrajitoreasca” noapte din an ne-am gatit in straie specifice si v-am pregatit cel mai mare eveniment organizat la Edenland Park, alaturi de Alpha Bank.


Cu traditie din vechile timpuri celtice, sarbatoarea Halloween a devenit, in timp, pentru numeroase culturi, cel mai popular prilej de a face glume “sperioase”, costumati in diverse moduri.


Desi originea sarbatorii implica contactul cu spiritele din cealalta lume, noi promitem sa oferim distractie inofensiva. Vom imbuna spiritele rele nu doar cu bomboane, precum faceau celtii ci si cu momente inedite.


In aerul racoros de toamna, la focul ceaunelor cu mancaruri proaspete si bauturi calde aromate, cu prisma casutelor in copaci decorate cu dovleci, cu felinarele sclipind printre ramuri, cu personaje de poveste in parada, facandu-si loc prin panza de paianjen, se anunta o seara de pomina.


V-am pregatit, asadar, un eveniment pana in miez de noapte, adecvat tuturor varstelor. Iata cu ce vom celebra HallowEDEN:


In noaptea de mijloc de toamna 28.10.2017

 

Deschiderea portilor catre lumea spiritelor – ora 16:30


Concert vrajitoresc cu cei mai voga artisti din Romania, Whats’up, Nicoleta Nuca, Feli, Hara, Monica & Alex Anghel si Sanda Ladosi  


Turnir curajos si Parada cailor


MiniArtShow de catre Ioana Ghinghina incluzand:

  • parada a personajelor costumate,
  • atelier de sculptat dovleci,
  • atelier de facepainting
  • amintiri la photocorner

Spectacol hipnotizant cu foc, trupa Hypnosis FireShow

Dans cu trupa de copii Rall’s, pentru calmarea spiritelor

Nu te speria si nu fugi…e doar Halloween!

Accesul la eveniment se face in baza biletului achizitionat de pe www.blt.ro. Costul unui bilet este de 40 lei.

Clientii Alpha Bank pot folosi 3000 puncte Alpha Shop Pentru achizitionarea unui bilet de acces. Mai multe detalii pe www.alphacards.ro

Selectia biletelor se realizeaza in pasul urmator, apasand pe imaginea centrala Comanda Bilete de un numar de ori egal cu numarul de pe bilete pe care doriti sa le comandati.

 

comanda-edenland

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.