Lese afis modificat

Grigore Lese - Un Secol De Dor

Maestrul Grigore Leșe vine cu un concert dedicat orădenilor!


Cel mai iubit și cel mai înzestrat maestru al muzicilor tradiționale din România va fi prezent la Oradea, cu un spectacol-eveniment: “Un secol de dor!“ Și asta exact pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale!


Grigore Leșe va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, puse într-un montaj de lumină și culoare, de armonii și cugetări profunde, de vibrație românescă autentică. Concertul va fi un regal închinat limbii române, sonorităților tradiționale și trăirilor profunde. Pe scurt, va fi un ceas de aur al vieții artistice orădene.


Vă așteptăm, veți fi surprinși!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.