Golan manasia afis

Golan Live la Domeniul Manasia

Pe 20 octombrie descopera aristocratia electronica!

Concertul GOLAN este o ocazie unica de a experimenta in premiera in parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape doua secole complexitatea sunetelor muzicii electronice intr-un live act cu un vibe aparte.

Cei cinci membri ai trupei GOLAN imbina o mare varietate de instrumente in timpul spectacolelor live, reușind astfel sa creeze un sound autentic, ce i-a propulsat rapid ca una dintre cele mai de succes trupe romanești de muzica electronica, cu un puternic ecou pe scena marilor festivaluri indie europene.

GOLAN reusesc sa impinga limitele muzicii electro pop și sa gaseasca echilibrul perfect dintre sunetele redate prin instrumente precum clape, chitara și bas, percutie, flaut, trompeta, hang pan și sampling sau dj-ing, precum și voce.


PROGRAM

  • Opening Hours: 17:00
  • DJ Set Paul Damixie: 17:30 - 19:00
  • GOLAN LIVE BAND: 19:00 - 20:00


BILETE

  • Numarul de locuri este limitat.
  • Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.


Domeniul Manasia se afla la o ora distanta de Bucuresti, in localitatea omonima. Domeniul include conacul boieresc, parcul de 2 hectare și crama de sub conac – bijuterii de patrimoniu unice in zona Baraganului și primele Monumente Istorice Clasa A de Importanta Nationala restaurate integral in judetul Ialomita.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.