Georghe cheia universului afis

George si Cheia Secreta a Universului - Galati

George, elevul bun și silitor și Mihai, elevul care creează numai probleme au de facut un proiect științific despre sistemul solar pentru un concurs la care participă școala lor. George îl descoperă pe cosmos un roboțel haios si comic care se crede cel mai performant calculator din lume și împreuna pornesc intro spectaculoasa calatorie prin sistemul solar.


Micuții spectatori sunt fascinați de apariția planetelor în scenă pe fondul unui frumos cantecel. george calatorește în univers îmbracat in costum de astronaut, printre asteroizi calare pe o cometă. Micuții spectatori învată ca energia prieteniei e cea mai puternică energie din univers și că planeta noastră trebuie protejată pentru a susține în continuare viața.


Decoruri superbe, costume frumoase si multe momente muzicale îmbraca acțiunea spectacolului. Sonorizarea si luminile performante fac posibile crearea unor efecte speciale spectaculoase.


Un spectacol modern care place copiilor, un spectacol educativ, recomandat si părinților.
spectacolul se încheie cu o parada a supereroilor. La final spectatorii pot face poze gratuit cu toate personajele din spectacol.


Spectacol recomandat copiilor cu varste intre 5 si 14 ani.


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.