Georghe cheia universului afis

George si Cheia Secreta a Universului - Galati

George, elevul bun și silitor și Mihai, elevul care creează numai probleme au de facut un proiect științific despre sistemul solar pentru un concurs la care participă școala lor. George îl descoperă pe cosmos un roboțel haios si comic care se crede cel mai performant calculator din lume și împreuna pornesc intro spectaculoasa calatorie prin sistemul solar.


Micuții spectatori sunt fascinați de apariția planetelor în scenă pe fondul unui frumos cantecel. george calatorește în univers îmbracat in costum de astronaut, printre asteroizi calare pe o cometă. Micuții spectatori învată ca energia prieteniei e cea mai puternică energie din univers și că planeta noastră trebuie protejată pentru a susține în continuare viața.


Decoruri superbe, costume frumoase si multe momente muzicale îmbraca acțiunea spectacolului. Sonorizarea si luminile performante fac posibile crearea unor efecte speciale spectaculoase.


Un spectacol modern care place copiilor, un spectacol educativ, recomandat si părinților.
spectacolul se încheie cu o parada a supereroilor. La final spectatorii pot face poze gratuit cu toate personajele din spectacol.


Spectacol recomandat copiilor cu varste intre 5 si 14 ani.


BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.