Gasca zurli show 4 iunie

Gasca Zurli Show

Va invitam sa sarbatorim Ziua Copilului si pe 4 iunie impreuna cu Gasca Zurli, intr-un loc de poveste: la Conacul Manasia. Puteti petrece timp de calitate cu copiii si nepotii dumneavoastra bucurandu-va de tot ce are de oferit conacul: istorie, natura, intalniri cu pauni, magari, caini si pisici.

 

Show-urile cu Gasca Zurli sunt productii originale, cu cantece vesele si antrenante, costume colorate, recuzita atragatoare si multa bucurie.

De data aceasta va invitam sa ne bucuram impreuna de inceputul verii la Domeniul Manasia, un loc deosebit unde putem petrece momente magice in natura, inconjurati de frumusetea parcului cu o suprafata de 2 ha.

 

Spectacolul Gasca Zurli Show se se va desfasura pe terasa conacului boieresc de la Manasia, un spatiu prietenos pentru copii unde acestia se vor putea bucura nestingheriti de intalnirea cu personajele Zurli.

 

Zurli da tonul la distractie in vara aceasta - Bilete Gasca Zurli Show la Domeniul Manasia pe 4 iunie

 

Timp de o ora, copiii si parintii canta si danseaza impreuna cu cele mai iubite personaje din Romania: Tanti Prezentatoarea, Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli, Zana Buna si Tura Vura.

 

Asa cum v-ati obisnuit, cantecele noastre originale sunt usor de fredonat si pline de veselie, intregul spectacol fiind presarat cu joculete si coregrafii simple, iar mesajele educative vor fi cu usurinta retinute si aplicate.

 

Show-ul Gasca Zurli este interactiv si copiii sunt implicati impreuna cu parintii, astfel incat veti trai cu intensitate fiecare moment al reprezentatiei.

Va asteptam la un show care suntem siguri ca va va tine in priza, vreti, nu vreti!

CONCURS

PREMIUL I: 1 X BICICLETA
PREMIUL II: 1 X TROTINETA
PREMIUL III: 2 X RUCSAC
PREMIUL IV: 3 X SET PALETE BADMINTON

Fiecare copil ce participa la Gasca Zurli Show va primi la intrare 2 tichete. Pentru a se inscrie la concursul nostru trebuie sa pastreze un tichet si pe al doilea sa il introduca in urna de la intrare. La finalul spectacolului, 7 copii vor intra în posesia premiilor prin tragere la sorti.

 

Accesul in locatie se va face incepand cu ora 10 AM.

 

Puteti achizitiona bilete la Gasca Zurli Show fie sub forma de pachet (Adult + 1 sau 2 copii), fie bilete individuale Copil sau Adult. Selectia tipului de bilet se realizeaza in pagina urmatoare, utilizand selectorul din dreapta, conform ilustratiei de mai jos:

 

comanda-zurli-pachete.jpg (42 KB)

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.