Gasca afis2019

Gasca lui Mos Craciun

Cu siguranta, cei mici viseaza sa fie ajutoarele lui Mos Craciun. Ei bine, de data aceasta el lanseaza un anunt: cauta copii pentru a-si forma "gasca de colindatori". Pe lista s-au inscris deja Rudolph, Mita Craciunita, Spiridus Ghidus si Fulgisor. Cu totii va asteapta la cel mai vesel  si mai antrenant spectacol pentru copii, si nu numai.

 

Craciunul vine cu zurgalai si distractie mare la Palatul National al Copiilor - bilete la Gasca lui Mos Craciun, spectacol dedicat tuturor copiilor

 

Atat parintii cat si bunicii sunt invitati sa cante, sa danseze si sa se amuze alaturi de noi si de cei mici intr-un super show de divertisment. Efectele de lumini si culori, boroboatele personajelor si febra pregatirilor in asteptarea lui Mos Craciun vor fascina publicul. Si Mos Craciun chiar va veni … Asadar, nu uitati aparatele de fotografiat si scrisorica cu lista de dorinte pentru a i-o inmana mosului.

 

Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.