Gardienii galaxiei6

Gardienii Terrei

 

In spectacolul din 13 august, copiii vor intalni cei cinci super eroi a caror misiune este de a proteja planeta pe care traim, Terra, de efectele nocive ale activitatii oamenilor asupra echilibrului naturii. Cei cinci super eroi se numesc Gardienii Terrei. Fiecare are o misiune speciala in echipa si protejeaza elemente de baza ale Terrei, asa cum o spune si numele lor: Gardianul Pamantului, Gardianul Apei, Gardianul Aerului, Gardianul Energiei, Gardianul Vietii. In spectacol, copiii vor avea ocazia sa descopere misiunea fiecaruia si puterile pe care le au, puteri daruite lor de Terra, Zeita Pamantului. Aventura la care vor lua parte copiii si parintii pe 13 august este provocata de intalnirea Gardienilor Terrei cu Don Juan.

 

Don Mari Juan este un seducator ce promite o stare de buna dispozitie eroilor si sprijin in momentele de tensiuni emotionale. In acelasi timp,darul seducator ascunde pericole pe care eroii si spectatorii le descopera impreuna. Cu totii vor reusi sa scape din mrejele fermecatorului Don Juan cu ajutorul Terrei, Zeita Pamantului si a Petrecaretului Ciro de Luca & Alexxa, prin arta muzicii, bucuria dansului si a jocului.

 

In finalul spectacolului, toti copiii si parintii sunt invitati sa devina ajutoarele Gardienilor Terrei. Iar pe scena va urca o “armata” spectaculoasa de motociclisti, ce promit sa ii sprijine pe Gardieni si copii in actiunile lor.

 

Evenimentul face parte din programul national cultural “Arta Contra Drog” si este organizat de CIADO Romania in parteneriat cu Asociatia Culturala Dracula , Centrul Cultural “ Mihai Eminescu “ si FreeRiders . Accesul se face pe baza de donatie fixa .

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.