Gala stelelor baletului teatrul national bucuresti

Gala Stelelor Baletului

Gala Stelelor Baletului este un eveniment unic, ce face inconjorul lumii de ani in sir, iar in 2017 va ajunge in Romania! Spectacolul reuneste stele ale dansului din cele mai prestigioase companii europene incanta si cucereste prin reputatia solistilor si diversitatea programului, compus din solo-uri si pas-de-deux-uri reprezentative din lucrari de referinta. Veti avea ocazia sa ii urmari pe scena pe unii dintre cei mai buni artisti ale operelor din Moscova, Berlin, Kiev si Dresda.

 

13 Februarie 2017 - Maestrii baleteului clasic vin in Romania - cumpara bilete la Gala Stelelor Baletului

Pe 13 februarie vor ajunge la Bucuresti celebritati ale baletului clasic, intr-un eveniment deosebit, ce va avea loc la Sala Mare a Teatrului National (TNB)! Prim-solisti, ce evolueaza pe cele mai mari scene de profil si al caror palmares include distinctii obtinute la cele mai prestigioase concursuri de balet din lume vor evolua in cadrul Galei Stelelor Baletului!

 

Publicul ii va admira si aplauda, intr-un spectacol de o gratie si eleganta desavarsita, pe:  Dinu Tamazlacaru – Baletul de Stat din Berlin, Sonia Vinograd Guidotti – Baletului si Opera din Norvegia, Alexander Smoliyaninov – Teatrul Bolshoi din Moscova, Sabina Yapparova –Teatrul de Balet Mikhailovsky din Sankt Petersburg, Alexej Orlenco si Marina Kanno – Baletul de Stat din Berlin, Denis Veginy si Svetlana Gileva de la Opera Semper din Dresda, Ecatherina Kukhar si Alexander Stoyanov de la Opera si Baletul din Kiev, Maria Poliudova si Vladimir Statnii – Baletul Clasic din Sankt Petersburg.

 

Alege sa oferi o experienta deosebita pentru Ziua Indragostitilor - o seara unica la Gala Stelelor Baletului 

In Ajunul Zilei Indragostitilor sunteti invitati la un regal al dansului, in care romantismul si virtuozitatea vor da tonul unei seri de neuitat! Gala Stelelor Baletului va va oferi emotii unice, in compania unor artisti de exceptie! Puteti oferi o surpriza si un cadou aparte de Valentine's Day, participand la un eveniment rafinat si memorabil.

 

Printre protagonisti se afla nume sonore precum:

 • DINU TAMAZLACARU -  Prim solist la Baletul de Stat din Berlin, stea absoluta a baletului mondial.
 • SONIA VINOGRAD GUIDOTTI -  Prim-solista la Opera si Baletul din Norvegia. Laureata a Concursului Prix de Lausanne
 • ALEXANDER SMOLIYANINOV – Prim Solist al Teatrului Bolshoi din Moscova
 • SABINA YAPPAROVA – Prim solista a Teatrului de Balet Mikhailovsky
 • ALEXEI ORLENCO - Prim solist la Baletul de Stat din Berlin
 • MARINA KANNO – solista - Baletul de Stat din Berlin
 • DENIS VEGINY -  Prim-solist la Opera Semper din Dresda
 • SVETLANA GILEVA -  Prim-solista la Opera Semper din Dresda
 • ECATHERINA KUKHAR Prim solista a Operei din Kiev
 • ALEXANDER STOYANOV - Prim solist al a Operei din Kiev
 • MARIA POLIUDOVA - Stea a Operei Nationale din Ucraina. Prim-balerina a Companiei de Balet Clasic Andrei Batalov din Sankt Petersburg.
 • VLADIMIR STATNII - Prim-balerin al Operei Nationale din Ucraina, prim-balerin al Companiei de Balet Clasic Andrei Batalov din Sankt Petersburg. 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.