Afis gala folk 2016

Gala Folk Om bun 2016

Datorita succesului inregistrat de editia din 2016, acest eveniment va fi sustinut si anul acesta la Sala Palatului. Va rugam sa vizitati pagina dedicata pentru detalii si bilete la Gala Folk Om Bun 2017.

 

Corifeii folk-ului se reunesc pe 12 decembrie pe scena Salii Palatului intr-un spectacol de sarbatoare a spiritului – Gala Folk „Om bun” 2016. Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Marius Batu, Zoia Alecu, Emeric Imre, Cosmin Vaman & Alexandra Andrei vor oferi publicului o seara de suflet, o gala a celor mai frumoase cantece folk. Amfitrionul spectacolului va fi actorul Flaviu Crisan.


Muzica folk ocupa un loc aparte in inimile romanilor de toate varstele. Emotia si trairile intense generate de poezia versurilor se imbina perfect cu vocile si personalitatile exceptionale ale artistilor. Publicul se regaseste lesne in muzica folk si face parte integranta din spectacol, de aceea concertele folk sunt speciale, fiind concerte de stare.


In pragul sarbatorilor de iarna, Gala Folk „Om bun” 2016 va crea cadrul unei mari bucurii sufletesti, reunind intr-un spectacol eveniment personalitati artistice care au facut istorie in inimile publicului si in industria muzicala. Spectacolul Gala Folk „Om bun” 2016 este ocazia ca toate generatiile, nepoti, parinti, bunici sa petreaca impreuna o seara memorabila, alaturi de corifeii folk-ului si de tinerii care le calca pe urme.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.