Fuego lasati mi muzica 2017 turneu

Fuego - Turneu National Lasati-mi Muzica

Primavara aduce in orasul dumneavostra muzica usoara romaneasca, intr-o feerie a emotiilor si a dragostei, prezentata de inconfundabilul Paul Surugiu-Fuego. Iata ca artistul inimilor porneste din nou la drum prin tara cu un spectacol grandios – „LASATI-MI MUZICA!” - celebrand de aceasta data, 10 ani de turnee nationale. Interpretul va poposi in 20 de orase, prezentand publicului sau un adevarat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri si piese de neuitat.

 

Un turneu national pentru a celebra 10 ani de evenimente pe scenele din Romania - bilete Fuego - Lasati-mi Muzica

 

Concert Fuego la Teatrul National Bucuresti (TNB) pe 3 aprilie incepand cu ora 20:00


Surprizele se vor tine lant, timp de doua ore, in care muzica de ieri se impleti cu cea de azi, slagarele lui Fuego vor rasuna intr-o noua varianta, iar piese noi vor face deliciul audientei. Alaturi de band-ul sau, Paul va da nastere unei lumi muzicale in care fiecare se va regasi.


In cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat impreuna cu maestrul Jolt Kerestely. “LASATI-MI MUZICA!” este felul prin care Paul Surugiu arata publicului sau ca arta ne face fericiti, chiar si atunci cand ne asteptam mai putin.  
 
„Pentru mine, muzica este terapie, este melodie, este emotie si bucurie la un loc, mai mult decat cateva sunete asezate pe o banda si un text aruncat la intamplare unui artist sa-l recite pe o coloana sonora.


Eu mai cred in muzica si in puterea ei, in slagarele de ieri si in ceea ce se creeaza azi, atat de complex. Sunt in continuare un romantic si prefer sa cred ca ne putem bucura in continuare de frumusetea unor cantece.


 „Lasati-mi muzica!” este despre mine si arta mea, despre voi, publicul meu si toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cantat ori fredonat de cand ne-am nascut, este un omagiu adus artistilor romani si o feerie a primaverii in care ne vom delecta, pentru doua ore, cu mesaje si emotii speciale.


Nu pot sa-mi fac singur reclama, e firesc, dar vreau sa cred ca vom face o atmosfera incat sa ne auda toata lumea. Alaturi de band-ul meu am pregatit momente unice, premiere muzicale, un album de exceptie, ipostaze in care ma veti vedea pentru prima oara.

 

Fuego va invita la un recital de suflet pe scena Teatrului National din Bucuresti, pe 3 aprilie 2017


Ne vom aduce aminte de parinti, de acasa, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita si vom lasa cantecul sa vorbeasca de la sine.


Cred ca e cazul sa aratam tuturor ca e nevoie de muzica usoara romaneasca, tragand un semnal de alarma cu privire la melodicitate si mesaje, de care inca mai are nevoie publicul, chiar daca multi se grabesc sa le faca uitate. Oricum ar fi, lasati-mi muzica! Va astept cu drag!” (PAUL SURUGIU-FUEGO)

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.