Fuego colindator la portile cerului afis oradea

FUEGO - Colindator la Portile Cerului - ORADEA

Concert FUEGO la Oradea - Colindator la Portile Cerului

 

Pe 6 Decembrie 2018, ora 20:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea

 

Luna decembrie va fi luna in care Paul Surugiu- Fuego, un brand al Craciunului romanesc, un adevarat fenomen, Artist al Poporului Republicii Moldova si unul dintre cei mai iubiti artisti romani va porni la drum cu un tur de forte, un turneu eveniment dedicat sarbatorilor de iarna, spiritului romanesc si valorilor autentice- "COLINDATOR LA PORTILE CERULUI!"
Turneul va debuta pe 3 si se va incheia pe 29 decembrie, poposind in mai toata Romania, dar si in Republica Moldova.

 

Fuego propune publicului sau multa emotie, o sarbatoare a muzicii de suflet, cu noutati, premiere, dar si cu traditionalele sale piese de iarna. Astfel ca ne vom bucura impreuna, intr-un show de sunet si lumini, de tot ce are mai frumos iarna, de sentimentele legate de parinti si de oamenii dragi, de reintalniri si emotii ale copilariei, de credinta si desigur, de minunatul sentiment de patriotism, cel pe care multi l-au uitat din pacate.


Alaturi de band-ul sau si de cateva surprize unice, Fuego va oferi un spectacol de poveste, doua ore de trairi intense, de fericiri, in care nimic nu va mai conta cu exceptia muzicii si a emotiilor puternice!  Nu ratati asadar, cel mai important eveniment al lunii decembrie, spectacolul lui Paul Surugiu-Fuego!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.