Frumoasa cneazul afis

Frumoasa si cneazul

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

  • după o povestire de Feodor Dostoievski,
  • regia și dramatizarea: Nikolai Poliakov, scenografia: Virginia Dodova
  • cu: Emona Ilieva, Sabina Koen, Anastas Popdimitrov, Ivailo Vâlcev, Borislav Borisov, Ognian Simeonov, Veneta Ivanova, Stefani Ivailo, Teodor Sofroniev, Ivailo Kirev
  • durata: 1h 45 min (fără pauză)
  • Producție a Teatrului Dramatic și de Păpuși, Vrața, Bulgaria

Clișeul că Dostoievski este un autor dificil, care găsește cu greu drumul către public, ar trebui să dispară. Chiar și în cele mai serioase romane există mult umor. Frumoasa și cneazul are la bază povestirea Visul unchiului. Eroii sunt niște personaje mai curând caricaturale. Nu înțeleg cum a rămas ascuns și neclar pentru oameni uimitorul simț al umorului al lui Dostoievski. Spectacolul este, înainte de toate, o creație a actorilor, iar ambianța este întregită de aportul incredibil al scenografei Virginia Dodova.

 

Nikolai Poliakov

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.