Frumoasa si bestia teatru dubee doo nov 2017

Frumoasa si Bestia

Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.

Sambata, 4 noiembrie 2017, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul de teatru pentru copii "Frumoasa si Bestia” ce se va desfasura la Club The HUB.

 

Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Frumoasa si Bestia

Parintii si copiii sunt invitati sa paseasca intr-una dintre cele mai frumoase povesti in care dragostea si intelepciunea se regasesc in personaje, de multe ori surprinzatoare, care trec impreuna printr-o serie de aventuri pline de suspans.


Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera de mister a castelului in care eroii, frumosi sau mai putin frumosi au curajul sa-si dezvaluie chipul si sa-si deschida sufletul, dand astfel nastere unei interesante povesti de iubire.

 

Distributie: Cosmina Dobrota, Ioana Calin, Alexandru Aron. Scenariu si regie: Cosmina Dobrota. Muzica: Mandela Gajol.


Acces general.
Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.