Atelier creatie copii flori pentru mama

Flori pentru mama! - Atelier de creatie pentru copii

In fiecare zi ii aratam mamei cat de mult o iubim si cat de importanta este pentru noi. Ii multumim zilnic si ii sarutam obrazul de fiecare data cand avem ocazia.

Vine 8 Martie si ne dorim sa ii oferim copilului tau ocazia sa realizeze alaturi de parinte, un aranjament minunat si sensibil pentru cea mai iubita fiinta de pe pamanat: MAMA.

Colorate, parfumate, delicate, florile ii atrag instinctiv pe copii. La atelierul ”Flori pentru mama” aprofundam aceasta pasiune innascuta a copiilor pentru flori cu scopul de a le dezvolta creativitatea, sensibilitatea, admiratia pentru frumos, sub indrumarea designer-ului florist - Ioana Marinescu de la Magia Florilor. Copiii vor invata sa creeze, cu ajutorul parintilor, un aranjament floral complex si profesional.

Mai mult decat un atelier in care invatam lucruri utile despre flori si cum sa facem aranjamente estetice, acest atelier reprezinta si o buna ocazie pentru ca parintii sa petreaca un timp magic impreuna cu copiii lor.

Detalii despre programul atelierului de creatie pentru copii ”Flori pentru mama!”

Ne propunem urmatoarele:

 

  • Sa realizam un aranjament floral pentru ca sa-l daruim MAMEI;
  • Sa invatam prin joc cateva notiuni de baza despre flori: cand le oferim, cum le oferim, cum le ingrijim, ce semnifica;
  • Sa stimulam creativitatea si sensibilitatea: participantii mici si mari sunt incurajati sa isi exprime sentimentele despre flori, sa propuna modalitati de aranjare si alaturare a culorilor;
  • Sa petrecem timpul liber impreuna, in familie, participand la o activitate care ne face placere.


Intervalul orar: 11.00 – 12.00

Participanti: 8-25 de copii

Consumabilele sunt asigurate de BluParty
.

 

Bistro Dorobanti este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobanti, si reprezinta o locatie usor accesibila, cu orice mijloc de transport.

 

Pretul afisat este valabil pentru 1 persoana.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.