Afis Flagrant pt online

Flagrant Suceava

Cand esti prins in flagrant, viata ti se schimba in bine sau in rau?
Doua femei, un barbat si trei posibilitati: o femeie pasionala, insa singura de mult timp, care si-ar fi dorit o alta viata (poate si o alta cariera, una mai palpitanta, asa cum vom vedea), un infractor sarac in idei si o femeie de serviciu „profesionista”, care nu scapa ocazia sa isi arate spiritul de observatie specific acestei tagme.

Exista oameni care se tem de neprevazut si oameni care vad in orice lucru, fie si rau, o oportunitate.

Vom descoperi solutiile intr-o comedie spumoasa si captivanta.

 

Distributie:

Stefana Badiu, Catalin Lungu, Carmen M. Sascau.

 

Anunt important privind spectacolele organizate de Teatrul InDArt

Spectacolele se organizeaza in sistem cafe-teatru, spectatorii avand locuri la mese cu maxim 4 persoane. Daca doriti sa nu stati la masa cu persoane necunoscute va recomandam sa achizitionati 4 bilete. LOCURILE LA MASA se aloca in ordinea achizitiei, neexistand posibilitatea de a va alege locurile in ziua spectacolului. Totusi, pentru situatia in care veniti cu prietenii va rugam sa sunati la Teatrul InDArt pentru a va rezerva locurile preferate.

*Fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

- daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol, reprezentatia se reprogrameaza, biletele ramanand valabile. Spectatorii pot opta si pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.

- daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se poate intrerupe si relua, in functie de conditiile meteorologice. Daca reluare nu este posibila, iar spectacolul se suspenda, acesta nu se reprogrameaza si nici nu se ramburseaza costul biletului.

"Participand la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteti de acord cu partajarea datelor dumneavoastra de contact cu Asociatia Culturala InDArt, cu scopul de a va putea plasa pe locurile corespunzatoare si a va putea notifica in caz de urgenta, conform regulilor GDPR."

Accesul pe terasa se face cu 60 de minute inainte de ora programata a spectacolelor. Locurile si bilete isi pierd valabilitatea cu 10 minute inainte de inceperea spectacolelor. Pentru a evita neplacerile va rugam sa respectati programul. In cazul intarzierilor justificate contactati Teatrul InDArt mentionand intarzierea si rugand a va pastra locurile si biletele valabile. Spectacolul poate incepe cu o intarziere de maxim 7 minute datorita pregatirilor tehnice necesare desfasurarii spectacolului in conditii optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile (si orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.