Filarmonica afis

Filarmonica de comedie

„Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel si avandu-i ca interpreti principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante si Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuti din aparitiile de pe micul ecran (grupul Voua, serialele “Las Fierbinti”, ” Pariu cu viata”, “Ultimul stinge lumina” ) carora li se alatura Leonid Doni si Mihai Muntenita.


Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus cateva cuvinte despre acest proiect: „De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au ramas in amintirea telespectatorilor, altele au ramas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niste produse de televiziune, nu au trecut niciodata prin proba de foc a intalnirii directe cu publicul. Am facut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au vazut sa le revada pe scena, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupati ca sa se uite la televizor sa le prilejuim o intalnire cu comedii scurte, cu si depre romani”.


Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpara o filarmonica, provincialul care cauta sa razbeasca in Bucuresti, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrite, cu tafnele, candoare, si gandirea abisala a eternului locatar din spatiul Carpato- Danubiano- Pontic.

 

Un spectacol de Radu Gabriel.
Cu:


➡ Marius Florea Vizante,
➡ Gheorghe Ifrim,
➡ Radu Gabriel,
➡ Leonid Doni si
➡ Mihai Muntenita

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.