Fierarii nou afis

Fierarii - Ploiesti

Acest spectacol a fost anulat.

 

Un fierar român află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui ungur rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soția sa a făcut un copil tot cu un fierar. Și nici soția acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absența soțului. Și ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte românca ajunge la paroxism, astfel că dorește să se răzbune. Comedia trăznită "FIERARII" în regia lui Horațiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci și războiul ( cu dramele sale inevitabile) ambele contribuind la alienarea individului.

 

O comedie regizata de Horatiu Malaele - cumpara bilete la piesa de teatru Fierarii ce va avea loc pe 9 Septembrie 2021 la Ploiesti la Casa de Cultura a Sindicatelor

 

Comedia trasnita “FIERARII” , in regia lui HORATIU MALAELE, este un Cal Troian ce nu aduce in prim plan doar adulterul (abordat intr-o cheie comica), ci si razboiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Distributia:

  • Grigorie: MIRCEA RUSU
  • Matilda: MAIA MORGENSTERN
  • Peter:     GEORGE MIHAITA
  • Ivan:    VALENTIN TEODOSIU


Regia: HORATIU MALAELE

Scenografia: Maria Miu
Muzica: George Marcu

 

Vizionarea spectacolului este permisa numai cu purtarea mastii de protectie . NU ESTE NEVOIE DE DOVADA SCRISA A VACCINARII SAU TEST NEGATIV!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.