PRIMA PAGINA»TEATRU SUB LUNA

Teatru sub Luna

Festivalul reunește sub cerul liber și arzător de iulie atmosfera proaspătă a unei piese de teatru bine regizate și încântarea unei seri de jazz, blues sau café-concert, toate frumos conturate cu expoziții de pictură, desen, costume, sculptură sau o lansare de carte.

Totul pe durata celor 12 zile de festival: 3-26 iulie, de vineri pana duminica, 18-22

#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt -
singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.

 

Măsuri obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2


Mesajul organizatorilor Festivalului Teatru sub Lună cu privire la partajarea datelor pentru plasarea la mese pe terasa locației CoOperativa în condiții de siguranță:

"Participând la evenimentele din cadrul Festivalului în aer liber TEATRU SUB LUNĂ sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Teatrul InDArt (Asociația Culturală InDArt) cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate."

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

* Prezentarea la terasa unde se desfășoară festivalul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului sau a piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.

* Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.


Atenție! Organizatorii festivalului își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

* Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

* Termoscanarea de către voluntarii festivalului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul dedicat festivalului.

* Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane - de la intrarea în spațiul destinat festivalului, la mese, la toalete și la ieșirea din spațiul festivalului.


Atenție! Spectatorii vor fi așezați la mese de maxim 4 persoane, mesele fiind situate la o distanță de minim 2 m între ele.

LOCURILE SUNT LIMITATE - 80 de locuri la fiecare eveniment

LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției sau dacă se face o rezervare înainte. 

Anunț important privind spectacolele de teatru și concertele din cadrul festivalului Teatru sub Lună


Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

* dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul festivalului.

* dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.