Afis chira

Festivalul National de folk Chira Chiralina Editia a XV-a, 2022

 

Consiliul Judetean Braila, Primaria Mun. Braila si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila organizeaza in perioada 26-27 noiembrie 2022, a XV-a editie a Festivalului national de folk Chira Chiralina.


Festivalul concurs este un eveniment anual, competitiv si are drept scop descoperirea si promovarea a noi talente interpretative si  de creatie ale muzicii folk, de continuare a unei importante traditii a genului la Braila, un oras al muzicii si al artelor, un punct important pe harta muzicii folk, unde reprezentantii acestui gen muzical si-au demonstrat calitatile de folkisti adevarati in cadrul multor evenimente de gen si concursuri nationale!


Festivalul National de folk Chira Chiralina se desfasoara pe doua sectiuni: concurs (14 concurenti) si recitaluri sustinute de artisti prestigiosi ai genului dupa cum urmeaza:


 Sambata, 26 noiembrie 2022
 concert Fara Zahar
 concert Ducu Betzi & Friends,

 Duminica, 27 noiembrie 2022
 concert Mihai Margineanu &Band.


Fara Zahar- o trupa de muzica si umor, ce abordeaza mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului si cantate in graiul moldovenesc. In cantecele lor, membrii trupei combina caracteristicile de hip-hop, folk si  punk rock. Piese precum Fluier a paguba, Taranca, Comedie amaruie,  Culca-te gazda sau Beiu vor rasuna pe scena Casei Tineretului, oferind publicului prezent un spectacol de neuitat.


Ducu Betzi & Friends- unul dintre concertele pe care publicul festivalului    de folk Chira Chiralina l-a asteptat cu nerabdare, un concert  in stil mare cu piese deja consecrate si mereu aplaudate la scena deschisa.Mihai Margineanu & Band


Un concert ce  va deborda de energie, buna dispozitie si umor, ce cu siguranta va ridica publicul entuziast in picioare, cu piese consacrate si versuri cunoscute, de la M-am dus sa tai un copac” sau „Ma iubeste femeile” pana la „Dragostea rurala”, imbinand  cu succes hituri celebre cu momente de stralucire. Rand pe rand, vioara, chitara clasica, chitara electrica, basul, percutia si tobele vor juca propriul lor rol, intr-o piesa mult asteptata de iubitorii muzicii folk.


Biletele se pot procura atat online cat si de la Agentia de bilete a Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Piata Traian, nr 2, Mun.Braila.


Braila va continua sa cante folk caci acest gen muzical va dainui prin glasurile zecilor de participanti, ce vor fredona la scena deschisa versuri consacrate, versuri legendare!

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.