Afis

FESTIVALUL NATIONAL AL MUZICII DE CAMERA - DUO Ion Bogdan Ștefănescu (flaut) și Costin Soare (chitară), TRIO AXIS MUNDI

Ce transformă un festival într-o reușită încă de la prima ediție? În primul rând pasiunea și grija pentru detalii a organizatorilor care, din preaplinul dragostei pentru muzică încearcă să reverse totul asupra publicului. Apoi, invitații remarcabili ce se coagulează în cele zece formații camerale ce-și vor sincroniza treptat pulsațiile genurilor muzicale diverse cu ritmul inimilor dumneavoastră. La acestea se adaugă repertoriile abordate ce însumează sute de pagini din marea Muzică.

 

Toate acestea vă sunt dedicate dumneavoastră, publicului, fără de care actul artistic este incomplet și fără sens. Vă invităm astfel să întregiți parcursul compozitor - interpret - receptor în stilul SUBITO - Festivalul Național al Muzicii de Cameră, Brăila, eveniment ce se va desfășura pe parcursul a trei zile în perioada 14 -16 octombrie 2022, în două locații distincte, anume Casa Tineretului Brăila și Sediul Filarmonicii "Lyra - George Cavadia", cu ajutorul partenerilor și al sponsorilor care și-au dovedit de nenumărate ori susținerea față de actul artistic.

Ion Bogdan Ștefănescu-flaut

Costin Soare - chitară

 

Biletele au fost puse în vânzare la agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr 29 sau pe platforma BLT.ro, prețul acestora fiind de 20 de lei pentru concertele de la Casa Tineretului și 22 de lei pentru cele de la Sediul Filarmonicii, cu reducerea de 50% pentru elevi.

 

Vă așteptăm cu drag!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.