Papusa 600x860

Excursie spre Varful Papusa, in martie

La sfarsit de martie, dorul de duca ne cheama, ca de fiecare data, pe munte. Mergem din nou in Iezer, tocmai spre Varful Papusa,. Nu va faceti griji, distractia si voia buna sunt la ele acasa! Pornim dis-de-dimineata, la ora 6:00, din fata Hotelului Horoscop intr-o aventura care ne scapa de haosul urban. Ne indreptam spre Campulung, ca mai apoi sa ajungem la poalele


Iezerului si sa ne inarmam cu adrenalina si entuziasm, in caz ca nu am facut asta din autocar. Pornim ascensiunea spre Papusa.

Traseul nu prezinta portiuni de catarare. Deci nu este dificil de parcus. Ne asteapta un drum in care predomina culmile prelungi si golase. Mama natura este darnica aici cu panoramele.

Ajungem pana la 2393 metri altitudine pe Varful Papusa, unde vom putea admira o priveliste pe care nu vrem sa o descriem in cuvinte. Tinem in mana Ciucasul, Bucegii, Piatra Craiului si intreg Fagarasul, undeva departe in spate. Ne pozam, ne distram, ne odihnim, ca mai apoi sa coboram inapoi.

Ne intoarcem la Autocarul Bucuriei si speram sa fim la ora 22 in Bucuresti, dar suntem dependenti de trafic.


Echipament necesar:
- Bocanci trei sezoane(obligatoriu)
- Rucsac de tura (obligatoriu)
- Geaca (obligatoriu)
- Bete de trekking (optional)
- Pantaloni de trekking (obligatoriu)
- Frontala/Lanterna
- Pelerina de ploaie
- Parazapezi
Tariful include:
- Transport cu autocarul
- Ghidaj

Nu sunt incluse: celelalte cheltuieli personale.


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.