Ole espana orchestra simfonica bucuresti afis

Espana, ¡Ole! - Orchestra Simfonica Bucuresti

Un eveniment sub Inaltul Patronaj al Embajada de España en Bucarest, cu sprijinul Instituto Cervantes de Bucarest


Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra
si dirijorul valencian Vicente Martínez Alpuente va invita la concertul #España, ¡Olé!


Ai sansa sa asculți muzica spaniola care fascineaza intreg mapamondul, sa participi la tombola si poti castiga unul din premiile puse in joc de partenerii nostri, E-BODA.

Unul dintre premiile oferite laureaților concursului va fi cel al melomanului fidel. Calatoria in lumea fascinanta a muzicii continua cu atmosfera tipica unei serate spaniole, unde, cu aceasta ocazie vei respira si vei trai poate cel mai frumos concert de chitara, cele mai frumoase uverturi, intermezzo-uri din celebrele zarzuele ! Vei putea primi chiar si tu un premiu. Pasiunea pentru muzica si interpretarea Orchestrei Simfonice Bucuresti se vor imbina intr-o armonie perfecta si la care esti invitat sa participi.

In program: Manuel de Falla - La vida breve, Joaquín Rodrigo - Concierto de Aranjuez - Solist Stan Zamfirescu, uverturi, dansuri si intermezzo-uri de Ruperto Chapí, Gerónimo Giménez, Amadeo Vives, Soutullo y Vert, Pablo Luna, Amadeo Vives, Federico Chueca.

España, ¡Olé! va avea loc la Sala CinemaPRO din Bucuresti, Sambata, 22 septembrie 2018, intre orele 19:00 – 21:00!

Vino sa descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o forma excelenta de a petrece o seara placuta de sambata si, de ce nu, hai sa faci si tu primii pasi in lumea cu adevarat fascinanta a muzicii, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.