Ole espana orchestra simfonica bucuresti afis

Espana, ¡Ole! - Orchestra Simfonica Bucuresti

Un eveniment sub Inaltul Patronaj al Embajada de España en Bucarest, cu sprijinul Instituto Cervantes de Bucarest


Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra
si dirijorul valencian Vicente Martínez Alpuente va invita la concertul #España, ¡Olé!


Ai sansa sa asculți muzica spaniola care fascineaza intreg mapamondul, sa participi la tombola si poti castiga unul din premiile puse in joc de partenerii nostri, E-BODA.

Unul dintre premiile oferite laureaților concursului va fi cel al melomanului fidel. Calatoria in lumea fascinanta a muzicii continua cu atmosfera tipica unei serate spaniole, unde, cu aceasta ocazie vei respira si vei trai poate cel mai frumos concert de chitara, cele mai frumoase uverturi, intermezzo-uri din celebrele zarzuele ! Vei putea primi chiar si tu un premiu. Pasiunea pentru muzica si interpretarea Orchestrei Simfonice Bucuresti se vor imbina intr-o armonie perfecta si la care esti invitat sa participi.

In program: Manuel de Falla - La vida breve, Joaquín Rodrigo - Concierto de Aranjuez - Solist Stan Zamfirescu, uverturi, dansuri si intermezzo-uri de Ruperto Chapí, Gerónimo Giménez, Amadeo Vives, Soutullo y Vert, Pablo Luna, Amadeo Vives, Federico Chueca.

España, ¡Olé! va avea loc la Sala CinemaPRO din Bucuresti, Sambata, 22 septembrie 2018, intre orele 19:00 – 21:00!

Vino sa descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o forma excelenta de a petrece o seara placuta de sambata si, de ce nu, hai sa faci si tu primii pasi in lumea cu adevarat fascinanta a muzicii, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.