Dor dragobete obiceiuri romanisme afis 2

DOR - Dragobete Obiceiuri Romanisme

Dragobetele, simbolul suprem al dragostei autohtone, vine la Cluj-Napoca pentru a fi sarbatorit pe 23 Februarie cu ocazia centenarului Romaniei. Cum Dragobetele ingemaneaza in esenta sa atat inceputul cat si sfarsitul, festivalul DOR isi doreste sa reafirme o traditie veche printr-o abordare noua. De aceea, festivalul DOR, aflandu-se la prima editie, ii invita pe toti cei care vor sa descopere fascinanta poveste a lui Dragobete in inima Transilvaniei la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pe data de 23 Februarie 2018.


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.