TEATRU sub luna afis

Domnisoarele din Avignon

Acest eveniment face parte din Festivalul Teatrul sub Luna organizat de InDArt.

 

18:00 OPEN DOORS
EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt

19:00 CONCERT acustic - Silvia Gagu & Ciprian Almășan - actorii Teatrului InDArt

20:30 “Domnișoarele din Avignon” - PREMIERĂ - adaptare și regia: Bogdan GAGU

Distribuţia: Cristian Niculae, Ștefana Badiu, Jassmine Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău, Maria Costeschi, Miruna Andreea Icleanu, Marina Fluerașu


Sinopsis: Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată in 1907, când tânărul pictor își găsește inspirația în bordelul de pe strada Avignon și se îndrăgostește de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție, dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă.


Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister, dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilaresc la ignoranță, părăsire, alungare.


Momentele de culoare, de muzica, de dans, de emotii puternice sunt elementele unui spectacol-concept menite sa surprinda toate simturile publicului.


„Domnisoarele din Avignon” este o adaptare dupa Jaime Salom Vidal, text care a primit Premiul Criticilor din New York si Madrid in anul 1999.

 

Va rugam sa verificati si toate măsurile obligatorii pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2 disponibile in pagina festivalului.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.