Afis doi pe

Doi pe un balansoar

de William Gibson
Direcția de scenă: Victor IoanFrunză
Distribuția: AlinFlorea, Corina Moise

Limita de vârstă: 15 ani

 

O poveste de iubire, o complicată relație de dragoste dintre un avocat și o dansatoare, într-un New York imposibil. O femeie care atrage ca un magnet bărbați nepotriviți, escroci sentimentali, cinici, victima perfectă, cea care rămânedeobicei singură, nefericită, fără de noroc și care într-o zi cunoaște un bărbat, primul din viața ei, care nu vrea să profite de ea, cel care  o transformă dintr-o persoană singuratică, plină de complexe, într-o femeie mândră  de frumusețea ei. Însă acea zi minunată trece, dispare, odată cu cel care o iubise cu adevărat.


"Doi pe un balansoar", prin premiera sa new-yorkezădin 1957 a reprezentat debutul propriu-zis al autorului în teatru. După 1957 piesa face o strălucită carieră internațională. Roluri memorabile au fost create pe scenă, cel feminin de Anne Bancroft, Shirley MacLaine, Annie Girardeau, cel masculin de Robert Mitchum, Peter French, Henri Fonda, Jean Marais, Marcello Mastroiani, de-a lungul anilor, în montări de excepție precum cele ale luiPeter Brook, Luchino Visconti,Miklos Gabor ș.a.

 

NOI CONDIȚII DE ACCES LA SPECTACOLELE TEATRULUI MARIA FILOTTI

Având în vedere că în Municipiul Braila  rata de incidență a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, începând de vineri, 15 octombrie accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

 

 

doi-pe-un-balansoar-front3.jpg (19 KB)

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.