Doi pe un balansoar afis2

Doi pe un balansoar

de William Gibson
Direcția de scenă: Victor IoanFrunză
Distribuția: AlinFlorea, Corina Moise
Sala Studio (Bujor Macrin)
Limita de vârstă: 15 ani

 

O poveste de iubire, o complicată relație de dragoste dintre un avocat și o dansatoare, într-un New York imposibil. O femeie care atrage ca un magnet bărbați nepotriviți, escroci sentimentali, cinici, victima perfectă, cea care rămânedeobicei singură, nefericită, fără de noroc și care într-o zi cunoaște un bărbat, primul din viața ei, care nu vrea să profite de ea, cel care  o transformă dintr-o persoană singuratică, plină de complexe, într-o femeie mândră  de frumusețea ei. Însă acea zi minunată trece, dispare, odată cu cel care o iubise cu adevărat.


"Doi pe un balansoar", prin premiera sa new-yorkezădin 1957 a reprezentat debutul propriu-zis al autorului în teatru. După 1957 piesa face o strălucită carieră internațională. Roluri memorabile au fost create pe scenă, cel feminin de Anne Bancroft, Shirley MacLaine, Annie Girardeau, cel masculin de Robert Mitchum, Peter French, Henri Fonda, Jean Marais, Marcello Mastroiani, de-a lungul anilor, în montări de excepție precum cele ale luiPeter Brook, Luchino Visconti,Miklos Gabor ș.a.

 

doi-pe-un-balansoar-front3.jpg (19 KB)

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.