Dineu fac medicina afis

Dineul de Deschidere al Facultatii de Medicina

Dineul de deschidere al Facultatii de Medicina este, asa cum ii spune si numele, una din cheile ce deschid o noua etapa, ocazie menita sa le intregeasca, in special noilor nostri colegi UMF-isti, perspectiva din care privesc titulatura de student la Medicina.

Avem placerea de a te invita la petrecerea ce marcheaza un nou inceput de an universitar, eveniment ce vrea  sa deschida seria de petreceri marca „Esti din UMF daca...”.

Bilete la Dineul de Deschidere al Facultatii de Medicina

Cand? Vineri, 5 octombrie 2018, incepand cu ora 22:00. Unde? TAPO Bucuresti

 

Pretul unui bilet este de 25 RON, pana la data de 1 octombrie si 30 RON incepand cu 2 octombrie. De asemenea, poti beneficia si de ofertele de grup 75 RON/ 3 bilete sau 110 RON/ 5 bilete. In seara evenimentului, la intrare, pretul unui bilet este de 30 RON. Biletele pot fi achizitonate online de pe www.blt.ro  sau direct de la organizator in zilele de marti, miercuri si joi (2-4 octombrie), intre orele 16:00 20:00, din receptia caminului medicinist U2.

Pentru a incepe viata de student la medicina asa cum se cuvine, bobocii vor putea sa se inscrie la tombola ce are loc in seara evenimentului, unde vor putea castiga sedinte GRATIS de anatomie 3D  sau abonamente fitness GRATIS, detaliile referitoare la regulile concurslui urmand sa fie anuntate in scurt timp.

PACHETE

Si pentru ca orice petrecere este mai frumoasa alaturi de prieteni, iti punem la dispozitie, tie si prietenilor tai, urmatoarele pachete:

Masa STANDARD – 200/250 lei (include 1 pachet de bautura alcoolica la alegere – whisky/vodka/vin/rom)

Masa VIP – 400/500 lei (include 2 pachete de bautura alcoolica la alegere – whisky/vodka/vin/rom)

OFERTE

1. Smirnoff + 4 soft -200 RON
2. J&b + 4 soft – 200  RON
3. Captain Morgan + soft – 250 RON
4. B&G Rose 1.5L – 150 RON

5. La achizitionarea a 10 bilete, in acelasi timp, beneficiati de un voucher cadou ce va ofera reducere 100% la Univrse.ro timp de 4 ore.
Pentru rezervari si alte informatii, persoana de contact este Alin Catrina: 0730 540 186. Rezervarea se considera efectuata doar in momentul achitarii pachetului.

Toamna, noi numaram bobocii la Dineu. Numara si tu zilele ce au ramas pana in data de 5 octombrie 2018. Te asteptam!

Organizator: Esti din UMF daca...
Sponsor: NewsMed.ro.
Parteneri: Dentistry Hub, Univrse, Medizone, FlyMedi, Fitness Orhideea, www.BLT.ro, TETO.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.