Diana600x860

Diana Matei si Taraful Cleante Christmas Show

Seara de Ajun aduce pe scena 14th Lane un spectacol plin de pasiune și emoție! Diana Matei și Taraful Cleante te vor purta printr-un mix de muzică de calitate, de la jazz la lăutărească reinterpretată, trecând prin muzică populară veche și pop.


O voce remarcabilă a muzicii live, Diana Matei alături de cei șase muzicieni de top ai Tarafului Cleante reușesc să creeze atmosfera electrică a unui concert la care cu greu rămâi pe scaun.


Alături de show-ul special de Crăciun, ți-am pregătit și un meniu elegant, perfect pentru o seară de Sărbătoare. Lista de vinuri internaționale asociate inspirat cu preparatele din meniul à la carte, deserturile de inspirație franțuzească și muzica bună sunt motivele pentru care pe 24 Decembrie trebuie să fii la 14th Lane!

NU UITA SĂ-ȚI FACI REZERVARE la 0727 677 777

Condiții acces:
Accesul este permis tuturor persoanelor care respectă una dintre condițiile de mai jos:

  • Persoane care dețin dovada vaccinării  împotriva SARS Cov2 (certificatul verde European) care atestă trecerea a cel puțin 10 zile de la rapel.
  • Test aticorpi/dovada trecerii prin boală, valabil între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării.
  • Test PCR valabil 72h, disponibil in Certificatul Verde.

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.


Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale.


Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.