Dan puric despre iubire

Dan Puric - Despre Iubire

"Se mimeaza dragostea de tara, se mimeaza dragostea de om, se mimeaza orice. Va spun eu ca mim. Sunt complexat. Si-n contextul acesta de frauda, in contextul acesta de fals eu trebuie sa diagnostichez si trebuie sa ma intorc inlauntrul meu ca sa descopar razele de lumina, razele acestea de copil al lui Dumnezeu. Pai te intorci inlauntrul tau si tu observi ca sinea ta a disparut. Intr-un context de tip degenerativ eu vorbesc despre iubire. Iar eu pot sa vorbesc despre iubire astazi cu versul acesta minunat al lui Emil Bota din 'Intunecatul April': 'Iubirea ma apara/ De aceea-mi port fruntea sus in exil printe oameni'. E un exil. Uitati-va la cei care mai indraznesc sa-si iubeasca neamul astazi."

 

Dan Puric - Despre Iubire pe 1 Martie 2017 la Teatrul Tineretului din Bucuresti

 

Uitati-va la cei care mai indraznesc sa-si iubeasca mama astazi. Uitati-va mai ales la cuplurile de iubiti care mai indraznesc sa se iubeasca astazi. In contextul unor contracte matrimoniale. Totu-i contractual. Sunt exilati. Daca un om care nu iubeste este asemenea unui pom uscat, un neam care uita puterea de a iubi devine in timp o pustie sufleteasca", spune Dan Puric.


Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.