D ale carnavalului suceava afis

D-ale Carnavalului

De-a lungul timpului, „D'ale carnavalului”, de I. L. Caragiale s-a bucurat de atenția unor regizori ca Silviu Purcărete, Valeriu Moisescu, Ion Cojar sau Sică Alexandrescu și s-a jucat pe numeroasele scene ale teatrelor din țară. De asemenea, filmul „De ce trag clopotele, Mitică?", în regia lui Lucian Pintilie, se bazează pe textul marelui dramaturg.


A venit rândul teatrului sucevean să aducă în fața publicului acest text, într-o nouă interpretare, cea a tânărului regizor Tudor Lucanu, care își prezintă viziunea și demersul artistic spunând: „Când vorbim de scrierile lui Caragiale nu ezităm să vorbim despre actualitatea lor. Și asta pentru că societatea românească nu a evoluat prea mult în mai bine de o sută de ani. Structura morală a personajelor din operele lui Caragiale este regăsită și astăzi. O recunoaștem în mass-media, în politică sau chiar pe stradă. Ne confruntăm cu aceleași probleme, cu același comportament de mahala și răspundem cu aceeași trăncăneală ca acum un secol în urmă. D'ale carnavalului pune sub lupă toate metehnele noastre dintotdeauna, ne arată substanța care ne-a fost alterată și care ne-a transformat în moftangii, în mitocani, în corupți, în înșelați și înșelători, în haplea, în mangafale. Și lista poate continua. Nu degeaba acțiunea se petrece într-un carnaval, timp al „lumii întoarse cu susul în jos", când toți poartă măști. Masca este cea care ascunde identitatea, dar și cea care aduce la lumină adevărata esență umană."

Distribuția
Cosmin Panaite – Nae Girimea,
Cătălin Ștefan Mîndru – Iancu Pampon,
Sebastian Bădărău – Mache Răzăchescu zis și Crăcănel,
Clara Popadiuc – Mița Baston,
Alexandru Marin – Iordache, calfă la Nae Girimea,
Delu Lucaci – Didina Mazu
Horia Butnaru – Un catindat de la percepție,
Răzvan Bănuț - Un ipistat
Cristina Florea – Chelner, Mască,
Diana Lazăr – Masca

Prețul unui bilet este 30 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere astfel, prețul unui bilet fiind de 10 lei pentru pensionari si studenti si 7 lei pentru elevi.

La intrarea în sala de spectacole este obligatorie prezentarea documentului care a stat la baza achiziției biletului cu preț redus (ex: carnet elev, student, cupon pensie).

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.