Frica mitica afis

Cui i-e frica de Mitica sau Atentie se taie apa!

Ca urmare a Hotărârii CMBSU nr. 19 din 06.10.2020, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole.


În funcție de deciziile autorităților, Teatrul Nottara va reprograma toate spectacolele anulate. Biletele achiziționate rămân valabile pentru datele de reprogramare iar spectatorii vor fi informați asupra acestora în timp util.

 

Producție Artistik Distopia
de Andrei Sever Bârzan

Durată: 1h 40min

O şedinţă obişnuită a unei Asociaţii de Proprietari se transformă pe neaşteptate în prilej de dezbatere, în momentul în care pe ordinea de zi apare problema realegerii preşedintelui de bloc. Mitică Vasilescu, preşedintele Asociaţiei vreme de 15 ani, consideră, în primă fază, că procesul „electoral” este doar o formalitate, fiind, de altfel, sigur că va fi reales. Revolta locatarilor faţă de felul în care procedează el duce, însă, la o întorsătură de situaţie, în care trei dintre locatari îşi anunţă brusc candidatura: un tânăr antreprenor în domeniul IT, o profesoară de limba română şi o angajată a unui salon de înfrumuseţare.


Alianţe, trădări, oportunităţi şi sabotaj, conspiraţii şi intrigi, totul în această comedie care îmbracă forma unei „tragedii domestice de excepţie”.

 

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală.

Mulțumim pentru înțelegere!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.