Afis baschet

CSO Voluntari - Laguna Bucuresti

Let the games begin!!

 

Oficial, debutăm în Liga Națională de Baschet Masculin, sezonul 2022/2023, pe teren propriu.

 

După cum știți, sistemul competițional este unul diferit în acest an, Liga Națională fiind împărțită în două conferințe. Echipa noastră face parte din Conferința B, ceea ce înseamnă că în prima parte a sezonului ne vom duela cu: CSM Oradea, SCM OHMA Timișoara, Dinamo București, CSA Steaua București, CSM Constanța, CSM Galați, CSM Focșani și Laguna București.

 

Primul episod ne pune față în față cu nou-promovată Laguna București, partidă ce va avea loc pe teren propriu, în Sala Gabriela Szabo.

 

Partida va avea loc pe 29 septembrie, începând cu orele 18:30.

 

Astfel, accesul se face începând cu orele 17:30 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).

 

Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru studenți, pensionari si elevi fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie). Copiii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit, fără loc rezervat în sala, în limita locurilor disponibile.

 

Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.

 

Oamenii de media care au solicitat deja acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă ACREDITAREA pentru a face accesul.

 

Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

 

Vă așteptăm să ne susțineți!

 

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.