Afis voluntari laguna

CSO Voluntari - Laguna Bucuresti

Debutăm în LNBM Getica 95 pe teren propriu! 

 

După Cupa României și ENBL, a venit momentul unui nou început și în campionat. Și nu se putea mai bine decât unul alături de voi! 

 

Etapa 1 ne pune față în față cu Laguna București duminică, 24 septembrie, începând cu orele 18:30.

 

O echipă pe care am reușit să o învingem atât în presezon, cât și în turneul de Cupa României, însă care de la întâlnire la întâlnire a arătat un progres considerabil și că poate pune probleme în campionatul nostru.

 

Accesul în sală se face începând cu orele 17:30 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).

 

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta între 5 și 18 ani, studenți și pensionari, pentru ultimele două categorii fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

 

Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.

 

Accesul este GRATUIT pentru copiii cu vârsta până la 5 ani (fără loc rezervat) și persoanele cu dizabilități.

 

Oamenii de media care au solicitat acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă, dar și necesară, ACREDITAREA pentru a face accesul.

 

Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

 

Abia așteptăm să ne revedem! 

 

#WeTheSouth

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.