Vol csa afis

CSO Voluntari - CSA Steaua Bucuresti

Liga Națională se întoarce!

Pauza competițională a fost una utilă, însă este momentul să ne întoarcem pe parchet.

Ne dorim ca acest refresh să fi venit la momentul potrivit și să ne readucă spre seria victoriilor în toate competițiile.

După cum știți, sistemul competițional este unul diferit în acest an, Liga Națională fiind împărțită în două conferințe. Echipa noastră face parte din Conferința B, ceea ce înseamnă că în prima parte a sezonului ne vom duela cu: CSM Oradea, SCM OHMA Timișoara, Dinamo București, CSA Steaua București, CSM Constanța, CSM Galați, CSM Focșani și Laguna București.

Etapa 6 ne pune față în față cu CSA Steaua București, echipă ce se află în acest moment pe poziția 5 în clasamentul Conferinței B, cu 2 victorii și 2 înfrângeri.

Partida va avea loc în Sala Gabriela Szabo, pe 18 noiembrie, începând cu orele 20:00.

Astfel, accesul în sală se face începând cu orele 19:00 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).

Prețul unui bilet este de 15 lei pentru adulți și copii și 10 lei pentru studenți sau pensionari, fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).

Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.

Oamenii de media care au solicitat deja acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă ACREDITAREA pentru a face accesul.

Cei care nu au făcut-o până acum o pot face la adresa de mail media@csovoluntari.ro.

Vă așteptăm să ne susțineți!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.