Crai nou braila

Opereta "Crai nou" de Ciprian Porumbescu

De Ziua Națională a României, 1 Decembrie 2022, Opereta "Crai Nou" de Ciprian Porumbescu revine pe scena din Brăila, o inițiativă a Filarmonicii "Lyra - George Cavadia" Brăila care se bucură de sprijinul Consiliul Județean Brăila, al Primăriei Municipiului Brăila și de parteneriatul binecunoscutei instituții de cultură, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard" - Galați.


Orchestra, corul, soliștii și baletul Teatrului gălățean vor pune în valoare partitura primei operete românești, ce a avut premiera la Brașov, în anul 1882, pe un text de Vasile Alecsandri, de data aceasta în viziunea regizorală a lui Adrian Mărginean și cu maestrul Eugen Dan Drăgoi la pupitrul dirijoral.


Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră și pentru a sărbători împreună un asemenea eveniment, Filarmonica "Lyra - George Cavadia" și Consiliul Județean Brăila au hotărât reducerea prețului biletelului la 20 de lei (adulți, pensionari și studenți), elevii beneficiind de o reducere suplimentară de 50%. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro. 


Vă așteptăm cu drag joi, 1 Decembrie 2022, de la ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila pentru a celebra alături de noi Ziua Națională a României!


Alexandra Gurgu
Secretar muzical al Filarmonicii "Lyra - George Cavadia" Brăila

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.