Crai nou afis 1dec

Crai nou - Braila

Sărbătorim românește, 1 Decembrie 2021!


Premieră artistică de Ziua Națională a României, pe scena Casei Tineretului Brăila!


Opereta CRAI NOU de Ciprian Porumbescu


Ziua Națională, 1 Decembrie, este o zi de sărbătoare pentru tot neamul românesc. Filarmonica “Lyra – George Cavadia”, Consiliul Judetean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, au invitat de 1 Decembrie 2021 Teatrul National de Operă si Operetă "Nae Leonard" din Galați să pună în scenă Opereta “Crai nou” de Ciprian Porumbescu, pe un text de Vasile Alecsandri.


Premiera va avea loc miercuri, 1 Decembrie 2021, ora 18.30, la Casa Tineretului Brăila, evenimentul artistic fiind dedicat Zilei Naționale a României, unde își dau concursul orchestra, corul, dansatorii și soliștii Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” din Galați. Regia artistică este semnată de Adrian Mărginean, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Eugen Dan Drăgoi.
    

Opereta “Crai nou”, prima operetă românească, scrisă cu pasiune și dragoste de țară de marele nostru compozitor Ciprian Porumbescu, a răsunat pentru prima dată pe 27 februarie 1882 la Brașov, unde s-a bucurat de un mare succes în rândul publicului.


Locurile fiind limitate, 50% din capacitatea sălii, vă invităm să vă procurați din timp bilete. Prețul biletului pentru adulți este de 40 de lei, pentru pensionari și studenți de 20 de lei, iar pentru elevi de 10 lei.

 

NOI CONDIȚII DE ACCES LA SPECTACOLELE TEATRULUI MARIA FILOTTI

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.