Craciun vienez bucuresti 2018

Craciun Vienez in Bucuresti - Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Incantatoarea orchestra vieneza Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna va straluci din nou pe scena Salii Palatului in data de 22 decembrie, sub egida “CRACIUN VIENEZ” , cu incepere de la ora 19:00. Concertul se anunta a fi o intampinare imperiala si luminoasa a  sarbatorilor de iarna si, totodata, o incantare pentru melomani.

 

Sarbatorile de iarna anunta un cadou special pentru cei ce il indragesc pe compozitorul Johann Strauss: bilete Craciun Vienez, pe 22 Decembrie la Sala Palatului


Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.


Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile.


Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert . Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.


Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol. Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 22 Decembrie 2018, ora 19:00Sala Palatului, str. Ion Campineanu, Nr.28, Sector 1, BucurestiSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.