Corina600x860

Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu

Corina Sîrghi, alături de taraful condus de acordeonistul Shaun Williams, cu Marian Mirea (vioară), Marian Șerban (țambal) și Cristian Mirea (contrabas) te așteaptă pe ritmuri tradiționale, într-o interpretare integral acustică pe scena intimă de la 14th Lane.


Muzică pentru sufletul tău de care poți să te bucuri alături de un pahar de vin și un meniu de care te îndrăgostești. Sunetul vrăjit al Bucureștiului interbelic, spiritul pasional al petrecerilor de mahala, romanțe care te răscolesc și tangouri care spun povești pasionale de dragoste, toate se împletesc într-un repertoriu fabulos pe care vocea Corinei Sîrghi le face să vibreze și să prindă viață.

Atunci cand rata de incidenta este sub 3 la mie:

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu purtarea măştii de protecţie si NU este nevoie de Certificatul digital privind COVID-19.

 

Atunci cand rata de incidenta este intre 3 si 6 la mie:

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu purtarea măştii de protecţie și doar în condițiile prezentării Certificatului digital al UE privind COVID-19, pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;
  • persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni

Atunci cand rata de incidenta este peste 6 la mie:

Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu masca de protecţie și doar cu certificatul digital emis pentru persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

 

Copiii cu vârsta de până în 12 ani sunt exceptați de la  obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul  SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test  antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, necesar pentru participarea la activități unde accesul este permis sub această condiție.”

 

Documentele se prezintă în format digital sau print și se confruntă cu actele de identitate la intrare.


Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor de desfășurare, participare, distanțare sau alte restricții impuse sau recomandate de autorități.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.