Afis copiii noptii

Copiii noptii

Sase studenti, o noapte care da forma povestilor, o incursiune tandra si aspra in lumea garsonierelor inchiriate si a camerelor de camin studentesc, un timp in care personajele mai au candoare si mai pot trai miraculosul, chiar daca el apare, improbabil, pe un coridor de camin studentesc, in miez de noapte.

 

Lucid si cu mult umor, Copiii noptii este un spectacol despre candoare si maturizare, despre acel univers unic al tinerilor sau al adolescentilor care trebuie sa treaca pragul acestei varste, aflati inca la granita dintre realitate si fantastic. Singuri in lumea adultilor, care incepe sa ii reclame, dar din care ei inca nu fac parte, se vad nevoiti sa tina piept necunoscutului si spaimei doar cu armele unei adolescente care si ea, incet-incet, ii paraseste. Intra in aceasta infruntare cu imaginatie, cu sentimente inflamate, cu fronde, cu minciuni la fel de adevarate ca adevarul, cu realitati fabricate, cu muzica si filme.

 

Tinerii fata in fata cu maturitatea, cu lumea, cu sistemul: este o poveste inscrisa in ADN-ul evolutiei. Este o poveste pe care o spun sase studenti, intr-o noapte in care nevoia de apropiere, despartirea de trecut, frica de necunoscut si perspectiva vietii de adult creeaza situatii aflate la limita realitatii. Un spectacol cu si despre tineri, Copiii noptii are la baza piesa cu care tanarul actor Andrei Radu – in calitate de dramaturg, de aceasta data – a castigat editia din 2021 a Concursului National de Dramaturgie, organizat de Teatrul National din Timisoara. (Codruta Popov)

 

De: Andrei Radu

Distribuția:

Andrei: Andrei Chifu

Vlad: Marin Lupanciuc

Iulia: Cristina König

Bianca: Iulia-Victoria Ioana

Bogdan: Otniel Floruț

Mihai: Alexandru Negrea

Regia: Alexandru Weinberger-Bara

Scenografia: Corina Grămoșteanu

Video design: Sebastian Hamburger

 

Producător: Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara

Durata: 1h 20min

Vârsta recomandată: 12+

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.