Conu leonida afis un teatru

Conu Leonida fata cu reactiunea

CONU LEONIDA FATA CU REACTIUNEA
 
de Ion Luca Caragiale


Regia: Florin Lita
Scenografia: Razvan Bordos
Distributia: Cristina Casian, Florina Gleznea, Ionut Grama
Durata: 1h

Conu Leonida - mic functionar iesit la pensie, atotstiutor si cu aprinse convingeri politice si nevasta-sa, Efimita, care-l asculta si aproba orbeste, sunt cuplul tipic de batrani care se uita si cred tot ce vad la Antena 3. Impuscaturi de petrecere in strada egal „revolutie” in casa.


Lumea e un viciu. Oameni prinsi in malaxorul de manipulare al mass-mediei, fara viata sociala, traiti parca in incubator. Aceste personaje au creierul atrofiat, dar cu pretentii de a postula adevaruri. Oameni aflati intr-o bucla a timpului perisabil, bolnavi, se pare, de uitare. In lumea noptii de Lasata secului, personajele transforma realitatea in iluzie; masca devine un adevar, iar confuzia duce la fandacsie si revolutie!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.