CONTRACT afis

Contract

Spectacolul face parte din programul Festivalului Internaţional de Teatru - Fest(in) pe Bulevard

 

Intr-o lume supertehnologizata, intr-un secol in care omenirea s-ar putea instala pe Marte, exista inca o meserie arhaica, veche de mii de ani, care va dainui fara sa-si schimbe natura si traditia: ingijirea batranilor la domiciliu.


In CONTRACT, batrana de aproape 90 de ani cauta o tanara, pentru ingrijire. Face asta printr-un anunt la ziar. Si asteapta. In urma anuntului se prezinta o tanara aproape hipiota, 30 de ani, cu idei moderne despre viata si societate.


Urmeaza intre cele doua personaje un schimb de replici amuzant, intelectual, un dialog despre viata, societate, morala si speranta.

 
Piesa CONTRACT, in doua personaje, este o adanca introspectie in realitatea cotidiana, in sufletul uman, in nazuintele si bucuriile noastre. Dialogul dintre cele doua femei este, credem, unul desavarsit, digerabil, indraznet si agreabil, care va satisface gusturile spectatorilor indiferent de varsta.

 

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.