PRIMA PAGINA»CONCERTE DE CRACIUN 2018

CONCERTE DE CRACIUN 2018

Seria concertelor de Craciun de anul acesta aduce noi surprize si artisti care pregatesc show-uri ce promit a fi memorabile. Si in 2018 concertele devenite deja traditie continua cu idei noi si surprize pentru spectatori, insa se anunta si spectacole noi dedicate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

 

Horia Brenciu aniverseaza 25 de ani de cariera cu concert de Craciun aniversar, sustinut la Sala Palatului din Bucuresti."Horia nu stie inca daca va folosi fum, laser sau lumini speciale, [...] dar stie sigur ca va face tot posibilul pentru a transforma serile de concert in ceva memorabil."

 

 

Pentru iubitorii de muzica clasica va avea loc Regalul Vienez impreuna cu UKRAINIAN RADIO SYMPHONY ORCHESTRA la Teatrul National din Bucuresti, precum si in alte orase din tara. Concertul Extraordinar de Craciun Regal Vienez vine in 2018 si la Oradea, Deva, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Alba Iulia.

 

Bineinteles ca nicio iarna nu ar fi completa fara Stefan Banica si al sau Concert Extraordinar de Craciun, o traditie care se desfasoara deja de 16 ani si care presupune o productie muzicala complexa, cu muzica live, show de lumini, balet, coregrafie si multe surprize din partea artistului.

 

Sarbatorile de iarna anunta un cadou special pentru cei ce vor sa asculte muzica renumitei orchestre Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna: s-au pus in vanzare biletele la concertul Craciun Vienez, desfasurat pe 22 Decembrie 2018 la Sala Palatului.

 

Spectacolele de balet clasic Lacul Lebedelor (balet in 4 acte) si Spargatorul de nuci (balet in 2 acte) completeaza in mod armonios seria de spectacole si concerte de Craciun in 2018. 

 

Sarbatorile reprezinta momentul in care incercam sa alocam mai mult timp pentru a-l petrece alaturi de familie, asa ca le puteti face celor dragi o surpriza oferindu-le bilete la concerte de Craciun, pentru o experienta de neuitat de care va puteti bucura impreuna si care va va crea amintiri dragi.

© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.