PRIMA PAGINA»CONCERTE DE CRACIUN

CONCERTE DE CRACIUN

Seria concertelor de Craciun de anul acesta aduce noi surprize si artisti care pregatesc show-uri ce promit a fi memorabile. Si in 2017 concertele devenite deja traditie continua cu idei noi si surprize pentru spectatori, insa se anunta si spectacole noi dedicate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

 

Horia Brenciu lanseaza primul sau concert de Craciun, sustinut in 2 zile consecutive la Sala Palatului din Bucuresti. Puteti asculta colinde precum "Seara de Craciun", dar si bine cunoscutul Jingle Bells, in interpretarea unuia dintre cei mai buni artisti autohtoni.

 

Stefan Hrusca vine "Acasa de Craciun", cu un spectacol de Craciun plin de suflet si sensibilitate, asa cum si-a obisnuit pana acum fanii.

 

Pentru iubitorii de muzica clasica va avea loc Regalul Vienez impreuna cu corpul de balet Aniko Ballet la Teatrul National din Bucuresti, iar indragitul solist Tudor Gheorghe va asteapta cu un concert Iarna simfonic aniversar pe scena Salii Palatului.

 

Bineinteles ca nicio iarna nu ar fi completa fara Stefan Banica si al sau Concert Extraordinar de Craciun, o traditie care se desfasoara deja de 16 ani si care presupune o productie muzicala complexa, cu muzica live, show de lumini, balet, coregrafie si multe surprize din partea artistului.

 

Sarbatorile reprezinta momentul in care incercam sa alocam mai mult timp pentru a-l petrece alaturi de familie, asa ca le puteti face celor dragi o surpriza oferindu-le bilete la concerte de Craciun, pentru o experienta de neuitat de care va puteti bucura impreuna si care va va crea amintiri dragi.

© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.