PRIMA PAGINA»CONCERTE DE CRACIUN 2019

CONCERTE DE CRACIUN 2019

Seria concertelor de Craciun de anul acesta aduce noi surprize si artisti care pregatesc show-uri ce promit a fi memorabile. Si in 2019 concertele devenite deja traditie continua cu idei noi si surprize pentru spectatori, insa se anunta si spectacole noi dedicate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Horia Brenciu va sustine un concert de Craciun intitulat "Sunt cine vreau sa fiu", desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti. "In ‘89 aveam 17 ani. [...] Atunci, am cunoscut libertatea, un concept pe care de #30ani încerc sa îl înțeleg și sa ma bucur de el in cel mai onest și uman mod cu putința. Hai sa ne bucurăm de libertatea celor #30ani. Astăzi sunt cine vreau sa fiu."
 

Pentru iubitorii de muzica clasica va avea loc Regalul Vienez impreuna cu UKRAINIAN RADIO SYMPHONY ORCHESTRA la Teatrul National din Bucuresti, precum si la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea.
 

Bineinteles ca nicio iarna nu ar fi completa fara Stefan Banica si al sau Concert Extraordinar de Craciun, o traditie care se desfasoara deja de 18 ani si care presupune o productie muzicala complexa, cu muzica live, show de lumini, balet, coregrafie si multe surprize din partea artistului.
 

Sarbatorile de iarna anunta un cadou special pentru cei ce vor sa asculte muzica renumitei orchestre Strauss Festival Orchestra Vienna: s-au pus in vanzare biletele la concertul Craciun Vienez, desfasurat pe 20 Decembrie 2019 la Sala Palatului. Spectacolele de balet clasic Lacul Lebedelor (balet in 4 acte) si Spargatorul de nuci (balet in 2 acte) completeaza in mod armonios seria de spectacole si concerte de Craciun in 2019.
 

Sarbatorile reprezinta momentul in care incercam sa alocam mai mult timp pentru a-l petrece alaturi de familie, asa ca le puteti face celor dragi o surpriza oferindu-le bilete la concerte de Craciun, pentru o experienta de neuitat de care va puteti bucura impreuna si care va va crea amintiri dragi.

© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.