Lumina afis

Concert vocal-simfonic "Izvor de lumina"

Un concert ce surprinde esența dualismului existenței ne va înălța și ne va transpune într-un spațiu al profunzimii interioare în care vom reflecta atât asupra substanței divine a fiecăruia dintre noi, cât și asupra umanului, cu toate atributele sale.
Această complementaritate (sacru și tangibil, meditație și exaltare a simțurilor) o vom regăsi și în muzica propusă pentru seara lui 21 aprilie 2023, ora 19.00, când, la Casa Tineretului Brăila va avea loc concertul vocal-simfonic "Izvor de lumină" ce îi va avea ca protagoniști pe dirijorul Marius Firca, a cărui baghetă va contura fluiditatea Orchestrei de cameră "George Cavadia", și pe soliștii: Adelina Diaconu - soprană, Emanuela Sălăjan - mezzosoprană, Daniel Stoica - tenor, Dominic Cristea - bariton și Florin Sanaploianu - fagot.


Vă așteptăm în compania selectă a acestor artiști, pe muzica atent selecționată din creația românească și universală, în atmosfera caldă creată de cuvintele doamnei profesor Marilena Niculescu ce va asigura prezentarea.
Biletele s-au pus în vânzare și se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online de pe platforma BLT.ro.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.