Concert vasilis karras sala palatului afis

Concert Vasilis Karras

Vasilis Karras, legenda muzicii grececesti, vine in anul centenarului in Premiera in Romania, cu bandul sau format din aproximativ 20 persoane,  cu un concert live de exceptie, care va avea loc pe data de 14 octombrie 2018 , de la ora 19.30 , la  Sala Palatului din Capitala. Ionut Galani, cel mai bun interpret de muzica greceasca din Romania, a pregatit cateva piese special pentru a canta in deschiderea acestui concert.


Legenda muzicii grecesti, in concert la Sala Palatului - bilete concert Vasilis Karras - Duminica, 14 octombrie 2018 ora 19.30


“Am ales sa vin pentru prima data in Romania la cererea publicului si la insistenta organizatorului. Vreau sa descopar personal tara frumoasa pe care o aveti si ma bucur ca acest concert coincide cu Anul Centenarului, o comemorare atat de importanta pentru Romania! Stiu ca in Romania exista una din cele mai semnificative comunitati elene din diaspora. Va fi o mare placere si onoare pentru mine sa fiu macar pentru o zi alaturi de voi! Va astept pe toti pe 14 octombrie, la Sala Palatului sa sarbatorim impreuna cei 40 de ani de cariera muzicala si sa cantam multe din melodiile de suflet atat ale mele cat si ale voastre ! Va fi o seara de neuitat!” – Vasilis Karras .

 “As’tin na leei” , „Den Pao Pouthena”, „Nychta Kselogiastra”, „Gela mou”, „ An hatheis ti tha kano”, „ Aporo an aisthanesai typseis”, „ Den akoys”, „ Ap’to Vora mehri to Noto”,  „Feinomeno” , "Erhomai" si  „Aliti me lene” sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute piese ale lui.

Nascut in Kokkinochori  Kavala, Vasilis Karras are doi frati, Damianos si Anastasia. La varsta de 10 de ani s-a mutat cu familia sa in Salonic. In 1969, la varsta de 16 ani, a avut prima sa aparitie muzicala la clubul de noapte „Refugiatul“ in Evosmos Salonic. In paralel lucra ca mecanic auto, a doua sa mare iubire dupa cantec. Si-a inceput cariera profesionala in Salonic.

Nu rata concertul Vasilis Karras in Romania


Titlul de „Lord al Dragostei  nebune “ l-a castigat ca urmare a impresionantelor sale cantece dedicate celei mai nobile legaturi care poate implica doi oameni, dragostei , cu toate stadiile ei, care ating inimilor fanilor sai, incununand astfel cariera sa cu un frumos palmares de peste 40 de albume in discografie. Din 1980, de cand a lansat primul sau album au trecut doar putini ani pana cand toate discurile sale au devenit aur si platina, in timp ce cel mai mare succes comercial a fost albumul “M’eheis kanei aliti” in 1997 , care a inregistrat vanzari de peste 180.000 de exemplare, cu versuri si muzica de Mihail Rakintzis.

Vasipap, Minos EMI, Universal Music Greece, The Spicy, Sony BMG, Virus Music sunt casele de discuri care au adus publicului larg frumoasele sale cantece in toti acesti ani.  El a colaborat cu mari compozitori si textieri  precum Phoebus, Giorgos Theothanous, Alekos Chrysovergis si Spiros Giatras, Evi Droutsas, Panos Falaras, Christos Dantis, Kyriakos Papadopoulos si Ilias Philippou, Michalis Hatzigiannis, Christos Nikolopoulos si multi altii.


 Vasilis Karras a facut duete cu cantareti cum ar fi Stratos Dionisiou, Antonis Bardis, Peggz Yina, Stelios Rokkos, Natasa Theodoridoy,  Marianthi Kefalas, The PYX LAX, Constantina, Angela Dimitriou , Tolis Voskopoulos, Nikos Zoidakis, Despina Vandi, Elli Kokkinou, Eirini  Mercuri, Alchimistii, Paola si Pantelis Pantelidis. Cu cei mai multi dintre ei a colaborat si pe scena cu diferite ocazii atat in Grecia cat si in strainatate.


Vasilis Karras este, de asemenea,  compozitor si textier , scriind peste 150 de melodii pentru multi dintre cantaretii consacrati de muzica greceasca.In toti acesti ani a sustinut numeroase concerte in Europa, SUA, Asia, Canada si Australia si este primit cu entuziasm de catre greci si straini.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.