Taxi concert bacau afis

Concert Taxi la Bacau

“Concerte Bacau - Fabrica de Evenimente” readuce, intr-un nou spectacol pe scena Teatrului de Vara "Radu Beligan" pe 20 aprilie,  incepand cu ora 19.30, una dintre cele mai iubite trupe din Romania – trupa Taxi, care este apreciata pentru mesajul transmis, versurile inteligente, umor si melodicitatea lor.

 

Fondator, compozitor si textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu si-a pus intreg sufletul in acest proiect. Avand la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, sapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Bacau, in al 19- lea an aniversar pentru a-si spune povestea. O va face in stilul caracteristic, cu autoironie si umor.


Despre trupa TAXI


Taxi s-a lansat in 1999, venind direct cu o solutie: „Criogenia lanseaza Romania”. Cantand despre „Luna” (”The Moon”) a ajuns sa reprezinte Romania la Eurovision, la doar un an de la infiintare. Subiectele abordate au devenit apoi din ce in ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastra” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cantate de generatii intregi – „Jumatatea mea”, „Nu mai esti”, „Mi-e dor si doare”, „Ea inca ma iubeste”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, inaintea ta”, „Ai inchis marea in ochi”, „Te vad in toate
femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.


In ultimii ani, Dan Teodorescu, impreuna cu trupa sa, a continuat sa aiba preocupari diverse : a explicat pe larg „Subtitrarea la romani”, s-a precopat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, dupa ce a petrecut cateva zile pe plaja a depistat o „Drama in Vama”, a lansat mesaje motivationale - „Ba, treci la coada!”, dar si-a pastrat si latura romantica, foarte bine reprezentata prin „Cele doua cuvinte”, „NonStop” si „Esti iubibila”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atentia tuturor generatiilor asupra trupei Taxi, cele trei videoclipuri avand parte de nenumarate remake-uri.


Fie ca e vorba despre viata sociala si politica, fie ca e vorba despre dragoste abordarea Taxi este intotdeauna originala, umorul si ironia devenind marca trupei.


Selectandu-si cu grija aparitiile tv, trupa Taxi s-a ferit de cancanurile mondene, alegand sa se promoveze exclusiv prin muzica si mesajele pe care simte nevoia sa le transmita.

Spiritul trupei se reflecta cel mai bine in concerte, acolo unde trupa, dar si fiecare membru in parte, isi manifesta liber
personalitatea. La concertele Taxi lumea rade, danseaza, se emotioneaza, canta, simte bucuria pe care trupa o transmite.

Informatii despre eveniment - cumpara bilete la concert Taxi Bacau

 

  • Data: 20 aprilie 2018
  • Ora de incepere: 19.30
  • Acces in sala: 18.30
  • Locatie: Teatrul de Vara ”Radu Beligan”
  • Durata evenimentului: 90 min
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.