Poster ruteni

Concert Taraful Rutenilor si Carmen Chindris

Taraful Rutenilor si Carmen Chindris sunt unul dintre proiectele muzicale care desi par ca au avut succes peste noapte, au in spate sute de ore de munca in studiou. Dupa ce au lansat impreuna un album muzical cu parfum interbelic, stilul care ii defineste acum este unul cu iz amuzant si inedit, asa cum le place lor sa il prezinte.

De departe unul dintre cele mai bine primte grupuri muzicale din Romania, Taraful Rutenilor si Carmen Chindris va invita in 21 septembrie, la Teatrul de Vara Herestrau la un concert ce va celebra sfarsitul verii si inceputul oficial al toamnei. Melodii precum „Ziua-n care tu mai sarutat”, „Suc”, „Doua perechi” sau „Floare Rara” vor face ca atmosfera teatrului din Herestrau sa fie incendiara.

Taraful Rutenilor a luat nastere in urma cu patru ani, la initiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, ce si-a dorit sa faca muzica de calitate si a dovedit ca poate, izbutind ca in plina pandemie sa lanseze melodii ce au fost accesate de zeci de milioane de ori pe toate canalele de social media si reusind sa aiba printre cei ce le apreciaza muzica inclusiv vedete ca Delia sau Mihai Bendeac.

CARMEN CHINDRIS  s-a nascut la SIGHETUL MARMATIEI, este pasionata de muzica de la varsta de 7 ani si spune despre ea ca este o mandra morosanca. A studiat la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, sectia de Canto. Mai mult, stie sa cante si la chitara, iar in trecut a fost solista intr-un ansamblu de muzica populara. Iubeste  straiele populare si  le poarta cu mandrie la evenimentele la care participa. Carmen este una din putinele soliste de la noi care poate canta in 11 limbi straine, repertoriul ei cuprinzand melodii in engleza, franceza, italiana, spaniola, sarba, limba rromani, portugheza, greaca rusa, maghiara si chiar si in  limba japoneza.
 
Conditii de acces


La acest eveniment va fi permisa participarea persoanelor vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum si a persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Participarea este permisa si spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la intrarea in sala de spectacol. Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost (26 lei), de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii in varsta de pana la 12 ani sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.