Rockabella unteatru afis

Concert Rockabella

Rockabella a prins forma in anul 2014, cand fosta solista a trupei rock-alternativ Evo, Teodora Morosanu, a revenit pe scena muzicala locala, cu un nou material si o alta abordare. Proiectul independent de rock alternativ a adus impreuna muzicieni talentati cu multi ani de experienta (Dragos Simionescu – chitara, Radu Anghel – bass, Bogdan Morosanu – tobe). EP’ul “A World Outside” a debutat cu “Motionless”, un cantec atmosferic si introspectiv. In anul 2015, Teodora si Bogdan, conducand proiectul catre propria lor viziune si inspirandu-se din cinema noir, produc si lanseaza videoclipul provocator al piesei „Buttercup”, in care Teodora joaca rolul principal.


In 2017, Rockabella isi schimba din nou forma si incita publicul cu piese noi. Primul cantec in limba romana, „Inca un pas” inspira optimism aratandu-ne o noua latura a Teodorei. Rockabella promite cel putin 10 cantece noi pentru noul album, compuse de Teodora care si-a asumat in totalitate controlul creativ al pieselor. De asemenea, trupa a terminat productia celui mai nou videoclip, pentru cantecul „7 Minute” ce va fi lansat in toamna acestui an.


Cu sustinerea unui grup de muzicieni extrem de talentati, Andrei Ilie (Fameless) – tobe, Serban-Ionut Georgescu, (Fameless, White Walls) – bass si cu Bogdan Morosanu preluand productia muzicala, noul material Rockabella promite sa fie o experienta intensa, agresiva si fara ocolisuri dar in acelasi timp sensibila si intima. O scufundare spre colturile intunecate ale vietii noastre interioare.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.